astromagie.ro

Termeni de utilizare

Termeni de utilizare

VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE TERMENII DE UTILIZARE INAINTE DE VIZITAREA SI FOLOSIREA ACESTUI SITE!

 

INTRODUCERE

Site-ul www.astromagie.ro este administrat de S.C. REIT Trading S.R.L.

FOLOSIREA ACESTUI SITE PRESUPUNE ACCEPTAREA "TERMENILOR DE UTILIZARE" PREZENTATI ÎN ACEASTA PAGINA.

S.C. REIT Trading S.R.L. ÎSI REZERVA DREPTUL DE A MODIFICA ORICÂND TERMENII DE UTILIZARE AI SITE-ULUI, FARA ANUNT PREALABIL.

ACESTE SCHIMBARI URMEAZA A FI EFECTIVE DIN MOMENTUL PUBLICARII LOR PE SITE.

VA RECOMANDAM CITIREA ACESTOR TERMENI DE UTILIZARE ÎNAINTE DE FIECARE UTILIZARE A SITE-ULUI PENTRU.

 

INFORMATII SI CONTINUT

Toate informatiile prezentate pe acest site sunt proprietatea S.C. REIT Trading S.R.L. Selectia acestor informatii este realizata cu foarte mare atentie. Totusi, S.C. REIT Trading S.R.L., angajatii acesteia sau colaboratorii nu pot fi facuti responsabili de nici o paguba datorata functionarii defectuase a site-ului sau a informatiilor prezentate pe acesta. In cazul in care considerati ca ati avut de suferit o dauna tehnica datorita functionarii defectuoase a site-ului www.astromagie.ro sau a informatiilor prezentate pe acesta va rugam sa expediati un e-mail la adresa info@astromagie.com in care sa descrieti amanuntit conditiile in care s-a produs defectiunea sau incidentul. In caz de litigiu decizia finala apartine S.C. REIT Trading S.R.L.

 

DREPTURILE DE AUTOR

Întregul continut al acestui site este protejat de legile române si internationale referitoare la protectia dreptului de autor. Este interzisa reproducerea de orice fel (totala sau partiala) a continutului acestui site fara permisiunea prealabila a S.C. REIT Trading S.R.L. Modificarea sau utilizarea acestui site în alt scop decât cel pentru care a fost creat încalca prevederile legale referitoare la protectia drepturilor intelectuale. Este interzisa copierea continutului site-ului sau accesarea acestuia de programe automate.
Daca în ciuda eforturilor S.C. REIT Trading S.R.L. de a alege si prezenta materiale cât mai exacte, considerati ca s-a produs o incalcare a drepturilor intelectuale pe care le detineti, va rugam sa ne contactati de urgenta la info@astromagie.com.

 

RESPONSABILITATEA S.C. REIT Trading S.R.L.

S.C. REIT Trading S.R.L. face toate eforturile pentru a asigura o functionare corespunzatoare a acestui site si nu poate fi facuta raspunzatoare în nici un fel pentru vreun deficienta in functionarea software-ului, vreo disfunctionalitate a retelei Internet sau vreo problema de compatibilitate pe care utilizatorii o pot avea în folosirea acestui site.
S.C. REIT Trading S.R.L. nu este raspunzatoare pentru incidentele sau întârzierile survenite ca urmare a defectiunilor tehnice aparute la furnizorii serviciilor ce intermediaza accesul tau la site-ul www.astromagie.ro (provideri de Internet, furnizori de conexiuni permanente sau de tip dial-up, operatori de telefonie fixa sau mobila, etc), incidente ce pot cauza timpi mari de acces, conexiune la Internet instabila sau discontinua.
S.C. REIT Trading S.R.L. nu i se pot imputa si nu poate fi facuta raspunzatoare în nici o circumstanta pentru eventualele daune sau neajunsuri pe care incidentele tehnice le pot aduce utilizatorilor site-ului www.astromagie.ro

S.C. REIT Trading S.R.L. depune toate eforturile pentru a oferi informatii competente si complete. S.C. REIT Trading S.R.L., angajatii si colaboratorii sau nu pot fi facuti responsabili de eventualele daune produse ca urmare a folosirii informatiilor de pe site-ul www.astromagie.ro. Folosirea acestor informatii revine exclusiv in sarcina utilizatorului care poarta intreaga responsabilitatea pentru actiunile sale precum si pentru rezultatele obtinute.

 

RESPONSABILITATEA UTILIZATORULUI

Orice utilizator are dreptul de a vedea informatiile de pe site-ul www.astromagie.ro.

Intreaga responsabilitate pentru folosirea informatiilor prezentate pe site-ul www.astromagie.ro revine in exclusivitate utilizatorului.

Utilizatorul este de acord sa primeasca de la astromagie.com si astromagie.ro informari cu caracter general si comercial.

 

ORICE ÎNCERCARE DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI "www.astromagie.ro" SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERELOR PE CARE RULEAZA ACEST SITE VA FI TRATATA CA ÎNCERCARE DE FRAUDARE A SITE-ULUI. DE ASEMENEA, SE VA DEPUNE O PLÂNGERE PENALA ÎMPOTRIVA PERSOANEI CARE A INCERCAT ACEST LUCRU.

 

Ver. 3/2018

 

 

<<< inapoi la prima pagina

 

Home - Termeni de utilizare - Politica de confidentialitate - Cookies